dimecres, 24 de setembre del 2008

Wanna play?

Clica per fer més gran

Heus aquí un joc de cine. La gràcia del joc és que endevineu el nom dels nou directors que surten al collage. Aquest és el nivell 1 del joc, pel qual obtindreu 1 punt per a cada director de qui en sapigueu el nom, tenint en compte que n'heu de conèixer un mínim de quatre per a poder obtenir el primer punt. Així que a partir de 4 encerts comenceu a puntuar. 4 encerts: 1 punt. 5 encerts: 2 punts... La resta de punts per tal d'arribar a 10 punts els aconseguireu establint 4 relacions diferents entre els diversos directors utilitzant-ne actors que hagin treballat amb ells a les seves pel·lícules. Les relacions seran vàlides amb un mínim de 4 passos (o actors intermediaris) per passar d'un a l'altre.

Exemple (fals): el director 1 va fer la peli "Expediente x", on hi sortia en David Duchovni. Aquest va fer "Evolution" amb la Julianne Moore, que sortia a Jurassic Park 2, dirigida pel director 5.


Juego de cine. Se tienen que adiviniar los nombres de los directores. Cada director adivinado a partir de 4 sabidos suma un punto. Así: 4 directores = 1 punto; 5 directores = 2 puntos; etc. El resto de puntos para llegar a 10 se consiguen estableciendo relaciones entre los directores utilizando nexos a través de sus actores. Las relaciones seran válidas con un máximo de 4 pasos.

Ejemplo (falso): el director 1 hizo la peli "Expediente x", donde salía David Duchovni. Éste hizo "Evolution" con Julianne Moore, que salía en "Jurassic Park 2", dirigida por el director 5.

4 comentaris:

quitus ha dit...

.James Cameron-tot anava bé fins que va fer Titanic. després d'alló no va aixecar el cap. a Titanic sortia la foca-actriu Kate Winslet, que coses del destí, havia protagonitzat "Criatures Celestials" d'un Peter Jackson pre-tonteria Lord of the Rings (ho de tonteria de bon rollo, ei)
.Germans Cohen- Oh Brother amb en Clooney que ha fet de tot amb en el Soderberg (el director 3)
.Steven Soderberg-
.Peter Jackson-
.Guillermo del Toro-ha dirigit infinitat de vegades a Ron Perlman. Hellboy 1 o 2 (triín vostes, yo paso). Perlman a intervingut també a Aliens 4 (el retolno). James Cameron va dirigir Aliens (o Alien 2). a més a més Perlman havia fotut d'home-monstre en una serie ianqui (del nom no m'en recordo). la seva parella a la serie era Linda Hamilton que apareixia a Terminator i a Terminator2 (James Cameron un altre cop).
.Ron "sosainas" Howard-
.Roberto Rodriguez-
.Kúbrick-
."ni puñetera idea, pero porta una pinta de nen pijo de NY que tira d'esquenes"

falta molta cosa, pero ho la desconeixo o em fot molta mandra entrar al IMDB per començar a mirar fitxes.......

quitus ha dit...

un altre que se m'acaba d'ocurrer.
Ron Howar- va dirigir Cinderella Man amb Russell Crowe. Aquests va interpretar el protagonista de Master and Comander. a la mateixa peli, apareixia Dominic Monaghan (aka Charlie de Lost) i també conegut per haver fet de Merri (o era Pipin?) a la triologia LOTR de Peter Jackson.

Josep ha dit...

Ostres, tirant de l'IMDB aquest joc és fàcil.

Per cert, quin és el premi?

Anònim ha dit...

la satisfacció personal... ¬¬