dijous, 27 de novembre del 2008

Guitarristes

Avui estava buscant al Youtube tutorials per aprendre els quatre acords d'alguna cançó per tocar-la i distreure'm una estona. I he apretat el link d'un nen coreà de 12 anys que pensava que tocaria tan malament com jo per veure com rascava "With or without you" d'U2. I no sé, però tinc la sensació que el xaval en sap una mica més i que potser em costaria uns 10.000 segles aprendre a fer alguna cosa semblant.

De guitarristes bons el món n'és ple però sempre sobta quan el feeling absolut apareix de sobte de la mà d'un crio sudcoreà. Diu que fa un any que toca la guitarra així que no és com el típic gitanillo del programa aquell de TVE que havia nascut amb una espanyola enxufada al cul. Això és talent absolut.

(Per cert, com es deia aquell programa de nens repel·lents?).







Sense parlar del fet que és un nen preciós i que me'l enduria a casa ara mateix ...

kamikatze

3 comentaris:

Trebor ha dit...

Joder... hòstia puta. Quina ràbia de nen... jo sé fer els dos primers acords de 'More than words'...
Doncs vaig anar a tirar uns currículums perquè no penso treballar enlloc que no sigui a la ràdio! Tens enxufe? Parla de mí per allà... Una abraçada! I miss you... ( a en Raoul... mig mig...)

Silencio ha dit...

Està bastant aconseguit, vull dir que la textura dels cabells és bona i que sembla ben bé que sigui real. Perque... està fet per ordinador no?
En serio, si practica potser algún dia sigui capaç de fer això...(paste it)http://es.youtube.com/watch?v=nmE3QaGetn4

Carlota Mató ha dit...

MMMMMMMMM... raptem aquest nen i lexplotem per viure de gratis de per vida del seu talent?! IM-pressionant!!!!!